School

Sitter i skolan nu åp datorkunskapen som snart börjar. Uppdaterar senare om helgens bravader, men kan ju börja med att berätta om imorse...
Som många vet är jag världens klantigaste person, såhär började min måndags morgon.
Mötte Bella på stationen där det bjöds på biscotti, chockladmuffins och saft, kändes som en riktigt bra morgon. Satte oss på tåget och direkt när vi började åka, så vad lyckas jag med? Jag spiller ut hela mitt saftglas rakt över Bella! Hahaha, satt hela vägen till Strängnäs med ett grymt dåligt samvete och erbjöd henne mina egna byxor. Istället fick hon ta min gympa handduk, fast hon är ju dock fortfarande blöt över hela byxorna..

Haha, så igen... förlåt Bella!

Nu börjar lektionen
puss

P-P-PARTY

Nyss ätit god frukost med baugetter osv nu. mums! Sitter och pratar med stackars Ebba på msn som har fått halsfluss, hoppas hon blir bra snart... Hon är saknad i skolan! Ska nu ta en snabb promenad och sedan börja peppa inför kvällen. Blir till S-näs hos Wicksell, skoj.

musiktips,
gammalt och nytt

Knock you down - Keri Hilson ft. Kanye West and Neyo
Stuck with each other - Shontelle ft. Akon
Meet me halfway - Black eyed peas
Kid Cudi ft. David Guetta - memories
Kings of Leon - Use Somebody (Kalus Remix)
Kings of Leon - Sex On Fire (Richard Sharkey & Peter Sar Remix)
Sam Sparro - Black and Gold
Beyonce Knowles - Dangerously in love


Lördag!

Blivit väldigt dålig på att blogga, men har inte haft tid. En liten uppdate nu..

I onsdags hade vi nollning, så himla kul. Laddar upp bilder sen, det går inte att beskriva! Var först i skolan som vanligt. Jag och Mickis åkte hem till henne och förbredde oss lite innan vi åkte tillbaka till skolan och mötte vår kära klass, FÖ09. Vi gick alla till Visholmen där vi blev nollade. Ägg, sirap, ketchup, makrill, fiskar, hundmat, kattmat osv. Mickis mamma och pappa kom och hämtade oss och jätte gulliga som dom var hade dom med sig en stor vattentank, morgonrockar, tofflor och massvis med handdukar. Var otroligt skönt eftersom vi alla badade efter nollningen i Mälaren, vilket var iskallt. Vi åkte hem till Mickis och den duschen var nog det skönaste jag varit med om. Tvättade dock håret åtta gånger. Vi fixade oss snabbt som tusan för att hinna till UnderBar, alltså nollningsfesten där vi nollor blev ettor. Mickis mamma tyckte vi skulle äta innan så hon lagade mat åt oss, jätte gullig. Jag blev klar före Mickis så jag satt i lugn och ro med Mickis mamma, åt god mat och kollade på idol. Vi kastade oss sedan in i bilen och kom fram till UnderBar. Dansade mycket och det var väldigt kul. Buggade en hel del med både Filip och en onykter Torbjörn. Haha! Efterfest var det hos Felix så följde med alla som skulle dit, men blev dock hämtad på vägen och åkte hem till Eskilstuna.

Idag har vi haft skolfoto vilket var lite komiskt eftersom fotografen blev galen på oss. Tydligen så misskötte vi oss för att vi skrattade? Jag och Lovisa satt och åt kebab halv elva imorse också, fast det kanske egentligen inte är något man ska avslöja. Malin har fest ikväll också, hade varit jätte kul att vara där men dock så var jag hemma i Eskilstuna tillsammans med Bella och Amanda. Träffade Ciric och Carling som vi sedan hade myskväll tillsammans med. Blev massvis med godis och en jätte sorglig film, så jag satt och grinade större delar av filmen.

Har precis kommit hem nu och ska lägga mig i sängen nu och försöka sova. Ska till S-näs imorgon och träffa Lovisa och sedan på kvällen blir det förhoppningsvis hos Wicksell. Fun!

Sov gott

Kräftskiva(?)

Sitter i philosoficum med Lovisa och väntar på att grammatiken ska börja. Ikväll bär det förmodligen av till Mariefred med massa tjejer från klassen hem till en vän till mig. Kräftskiva!
Nollningen är i fullgång och har gjort en hel del snygga rim, ramsor och en uppblåsbar docka av en trea. Längtar nu som tusan tills imorgon när jag ska vara med världens bästa Felicia. Hon är äntligen hemma nu i helgen, sen ses vi igen i vinter om jag förhoppningsvis hinner ta mig ner till Göteborg.

Läs Felicias blogg : http://fadamsson.blogg.se

Måste gå nu.

Puss

RSS 2.0